Живи тут і зараз: IRYN видала новий трек "Час є"

Живи тут і зараз: IRYN видала новий трек "Час є"

Інді-поп-виконавиця IRYN представила свій новий сингл "Час є", яким закликає цінувати момент та жити зараз. Пісня виникла як відповідь на тиск суспільних очікувань та особисте бажання знайти власний шлях. "Я вирішила для себе, що потрібно чіткіше визначати, що важливо саме для мене в моменті, а не для когось" - поділилася артистка. IRYN також анонсувала свій виступ 11 травня у Києві на івенті "Бешкет" у закладі "КультМотив".


 

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба IRYN

""Час є" – це мій меседж самій собі та вам, що треба жити зараз, бо ніколи не знаєш, скільки в тебе часу насправді, але він поки що є. На початку цього року я почала відчувати на собі тиск очікувань своїх, чужих – мене це дуже заганяло в рамки, в яких знаходитись я не хотіла. Це гонка за чимось, але там немає переможців. Тож я вирішила для себе, що потрібно чіткіше визначати, що важливо саме для мене в моменті, а не для когось. Дуже цікава приємна гітарка, яку, до речі, я отримала від колеги по цеху The Curtly  ідеально доповнила вайб, який я хотіла передати. Інді-поп трек, який радить вам трішки зупинитись, подивитись навколо, зробити вдих-видих та зрозуміти – увесь твій час тільки в твоїх руках. Якщо ви хочете почути цей трек та інші мої пісні наживо, запрошую вас 11 травня в Києві на івент "Бешкет" в закладі "КультМотив". А поки ви слухаєте мій новий трек "Час є", я готую наступний реліз, руку до якого приклали саундпродюсер Роман Лищук та всім відомий To Eternity. По секрету скажу, що це моя перша пісня, яку я написала з точки зору іншої людини на ситуацію, а не за своєю. І це поки що все, що я можу вам проспойлерити. Тож чекайте на нові релізи та до зустрічі у вашому плейлисті", — розповіла IRYN в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.