Трансляція реальності в музику: гурт Джозерс видав альбом "Прокляття двадцятих"

Трансляція реальності в музику: гурт Джозерс видав альбом "Прокляття двадцятих"

Гурт Джозерс видав четвертий студійний альбом "Прокляття двадцятих". Чотири з семи пісень альбому є колабораціями з такими артистами, як Люсі, Паліндром, Козачок та Джон Дір.

"Це класний та багатоголосий зріз того, як абсолютно різні творчі одиниці бачать і, головне, здатні транслювати реальність у музику", — поділився вокаліст гурту Джозерс Сергій Воронов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Сергій також зазначив, що альбом був створений перед його мобілізацією до ЗСУ, і він планує виступити з гуртом на благодійному фестивалі Faine Misto у Львові у серпні цього року.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба гурту Джозерс

"Бачить Бог, я не хотів, аби наш четвертий альбом "Прокляття двадцятих" був саме таким, однак усі пісні, які виходили з вересня 2023-го року так чи інакше обертались навколо однієї теми, для якої потрібен був хороший вступ. Тема, яка нав'язувалась сама по собі — як нам взагалі живеться всередині повністю проклятого у всіх сенсах десятиліття. Так склалось, що більшість пісень альбому — це кросовери з іншими артистами і це класний та багатоголосий зріз того, як Люсі, Паліндромом, Козачок та Джон Дір — абсолютно різні творчі одиниці бачать і, головне, здатні транслювати цю реальність у музику. Сама ж пісня "Прокляття двадцятих" — це пряма констатація того, що коли це все скінчиться, ми будемо зовсім іншими людьми. Із січня цього року я на службі у ЗСУ і цей альбом — останній великий проєкт, написаний перед мобілізацією. Скоро вийде останній цивільний трек, а надалі особисто я збираюсь написати пісню про БЗВП, МПЗ, ТТХ та інші прикольні абревіатури. У серпні ми виступимо на благодійному фестивалі Faine Misto, що відбудеться у Львові у першій вікенд серпня, тому побачимось там або деінде", — розповів вокаліст гурту Джозерс Сергій Воронов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У лютому гурт Джозерс і Люсі видали сингл "СННС" — "Столиця ніколи не спить".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.