Приготуйтеся до змін: Львівське тріо Botashe представило сингл "Метаморфози"

Приготуйтеся до змін: Львівське тріо Botashe представило сингл "Метаморфози"

Гурт Botashe презентував свій новий сингл "Метаморфози", який став експериментом зі звучанням і відрізняється роковим стилем від попередніх робіт. Ідея пісні визрівала давно, а інструментал був готовий ще до виходу альбому "Лінза".

"Пісня про зміни, які приходять у наше життя, хочемо ми того чи ні. Результатом ми задоволені, тепер важливо почути думку слухачів", — зазначив учасник гурту Тася Тарас Дідух в ефірі Радіо Промінь.

Сингл прозвучить наживо 22 вересня на сольному концерті гурту у Львові на терасі !FESTRepublic, де Botashe виконають свої найкращі композиції.

 

Фото: Пресслужба Botashe

"Трек отримав "Метаморфози" і за своїм стилем та напрямком дещо відрізняється від, мабуть, усіх попередніх наших робіт, оскільки представлений більш у роковому звучанні. Давно виношували цю ідею, більше того, інструментал до цієї пісні був готовий ще до випуску нашого альбому "Лінза". В цілому результатом з хлопцями задоволені, залишилось почути думку слухачів. Пісня "Метаморфози" про зміни: хороші і погані, невеликі і кардинальні, зміни, які ми чекаємо або ні, але вони так чи інакше систематично приходять у наше життя. Також, користуючись нагодою, хочемо запросити усіх на наш великий сольний концерт, що відбудеться 22-го вересня на терасі !FESTRepublic, де ви зможете почути усі наші пісні зі сцени", — розповів учасник гурту Botashe Тася Тарас Дідух в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні учасник реп-тріо Botashe Шершень випустив сольний сингл "Голод".

У травні учасник тріо Botashe Білий Бо видав дебютний сольний альбом.

У березні тріо Botashe видало дебютний альбом "Лінза".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.