Пиріжок з любовʼю, злістю: The Unsleeping випустили новий мініальбом

Пиріжок з любовʼю, злістю: The Unsleeping випустили новий мініальбом

Гурт The Unsleeping презентував новий міні-альбом "Пиріжок з любов'ю, злістю". Його пісні демонструють широкий спектр емоцій, які люди переживають під час війни — від тривоги до любові, від позитиву до страждань. 

"Цей альбом про життя людини під час війни, про її буденні переживання, страждання, любов, позитивні сторони, тривогу, спокій, попайку та майже весь спектр емоцій",  — розповів вокаліст Іван Смірнов в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба The Unsleeping

"Ми п'ятеро хлопців з Умані та Києва, які роблять щире музло, яке подобається нам та нашим слухачам. У нас вийшов мініальбом "Пиріжок з любовʼю, злістю". Про що він? Дуже просто: про життя людини під час війни, про її буденні переживання, страждання, любов, позитивні сторони, тривогу, спокій, попайку та майже весь спектр емоцій. Мета випуску: по-перше, ми раді ділитись своєю музикою, тому що ми самі від неї кайфуємо. По-друге, ми хотіли б донести дуже простий меседж про те, що варто залишатися простим чуваком і переживати ці емоції як можна щиріше, без всяких пафосів і докрутів. Зараз у нас триває робота над повноформатним альбомом, дату якого я сказати не можу, але скоро ви дізнаєтесь",  — розповів вокаліст гурту The Unsleeping Іван Смірнов в ефірі Радіо Промінь. 

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.