Творити, любити, переживати: нестор презентував сингл "Пекло не наздожене мене"

Творити, любити, переживати: нестор презентував сингл "Пекло не наздожене мене"

нестор випустив новий сингл «Пекло не наздожене мене», який став згустком його переживань за рік. Пісня про боротьбу з внутрішніми та зовнішніми труднощами, пошук світла та сили, які допомагають рухатися далі.

"Цей рік був великим пошуком себе в музиці, ця робота буде таким завершуючим етапом перед початком нової музичної епохи, назвемо це так — для мене особисто музичної епохи",  — розповів нестор в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Фото: Пресслужба нестора

"Новий реліз під назвою "Пекло не наздожене мене" та трошки про себе, про творчі плани і так далі. Концепція та меседж цього треку доволі прості — це згусток, збірник всіх переживань, емоцій, почуттів за цей рік, це певний пошук себе і в музиці, і в житті. Головною думкою цього треку є те, що які б ситуації не траплялися в твоєму житті, ти повинен продовжувати йти, шукати в собі сили, шукати в собі те світло і рухатися далі, творити, любити, переживати. Важко впоратися із багатьма речами, не загинатися. Але потрібно шукати в собі цю силу насправді і продовжувати рухатись. Тому що саме це ворогу і потрібно: щоб ми здалися, щоб ми боялися, щоб ми сварилися. Цей рік був великим пошуком себе в музиці, ця робота буде таким завершуючим етапом перед початком нової музичної епохи, назвемо це так — для мене особисто музичної епохи. Вже цього року, а більше наступного, ви зможете почути багато нових робіт, нового звуку, нового образу, нових думок",  — розповів нестор в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у травні The Curly та нестор представили пісню "Звукам".

Також читайте інтервʼю нестор: "Я — артист, митець, музикант, але не репер".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.