Коли не потрібно нікуди поспішати: Blooms Corda презентували кліп "Слоу Моушн"

Коли не потрібно нікуди поспішати: Blooms Corda презентували кліп "Слоу Моушн"

Гурт Blooms Corda випустив кліп на пісню "Слоу Моушн" з альбому "Дощ іде, але сонце світить", реліз якого відбувся у квітні. Відео, яке режисувала Марʼяна Роговська, передає атмосферу безтурботної неділі, де в головних ролях знялися поетка Оля Духота та кішка Айріс.

"Цей кліп – це така невеличка замальовка про ідеальну неділю, коли тобі не потрібно нікуди поспішати, окрім хіба що як на концерт Blooms Corda, коли ти неквапно робиш якісь приємні дрібнички", — сказав вокаліст Blooms Corda Данило Галико в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Кадр з кліпу Слоу Моушн

"У нас вийшов кліп на пісню "Слоу Моушн" з нового альбому "Дощ іде, але сонце світить". Кліп зняла режисерка Марʼяна Роговська, оператор Андрій Коротич, в головній ролі знялась українська поетка Оля Духота, а також кішка на ім'я Айріс. І цей кліп – це така невеличка замальовка про ідеальну неділю, коли тобі не потрібно нікуди поспішати, окрім хіба що як на концерт Blooms Corda, коли ти неквапно робиш якісь приємні дрібнички. І я дуже сподіваюсь, що цей кліп перенесе вас бодай на той час, поки триває пісня, поки йде цей кліп, в отакий схожий стан, в який день ви б його не дивились. Тож шукайте на ютубі Blooms Corda  "Слоу Моушн". Blooms Corda зараз записує нові пісні, які, сподіваюсь, увійдуть до нового альбому. А ще ми зняли лайв відео в одному дуже затишному і цікавому місці, у якому ми зіграли як наші пісні, а також підготували невеличкий сюрприз, переспівавши пісню однієї сучасної української виконавиці. Я так гадаю, що за тиждень або два ми цим всім з вами поділимось", — розповів вокаліст гурту Blooms Corda Данило Галико в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у квітні гурт Blooms Corda випустив п'ятий студійний альбом "Дощ іде, але сонце світить".

Також читайте інтервʼю Данило Галико (Blooms Corda): "Під час війни краса сприймається більш інтенсивно".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.