Українське радіо на Шведсько-українському бізнес-форумі

Українське радіо на Шведсько-українському бізнес-форумі

14 червня  у готелі "Хаятт Рідженсі", за адресою вул. Тарасова, 5, на VII Шведсько-українському бізнес-форумі працюватиме виїзна студія Першого каналу Українського радіо.

"Українське радіо  постійно у вирі суспільно-політичних подій. Наше завдання першими доносити до слухачів останні тренди політичного, економічного, дипломатичного життя країни. Вихід за межі радіостудії  дає можливість оперативно подавати інформацію з місця події. Адже ми працюємо для нашої аудиторії – для людей, які ухвалюють рішення",   – повідомила    продюсерка регіонального контенту радіо Юлія Шелудько.

Ведуча Українського радіо Наталя Соколенко, яка працюватиме у виїзній студії, разом з ключовими спікерами Шведсько-українського бізнес- форуму порушуватиме такі теми:
-    Як почувається шведський бізнес в Україні?
-    Що корисного можуть запозичити українські підприємці від шведських колег?
-    Шведський експорт до України;
-    Як українським компаніям вийти на шведський ринок?
-    Інвестиційна привабливість України для шведського бізнесу.

Протягом бізнес-форуму Українське радіо шість разів включатиметься в прямий ефір, а також транслюватиме усі дискусійні панелі форуму на офіційну сторінку соціальної мережі Українського радіо  Фейсбук.

Спікерами виїзної студії Українського радіо будуть:
-    Яна Троценко, HR Generalist Ericsson,
-    Юрій Глущенко, Head of Digital Services Ericsson,
-    Анна Арутюнян, голова Sigma Software University,
-    Юлія Остроух, HR Team Leader Sigma Software.

Ключові тези бізнесменів, підприємців, дипломатів, держслужбовців  також транслюватимуться у профільних тематичних програмах Першого каналу Українського радіо.