"Українське радіо: Миколаїв" пропонує нові проекти

"Українське радіо: Миколаїв" пропонує нові проекти

"Українське Радіо: Миколаїв" впевнено стає дискусійним майданчиком суспільних обговорень важливих питань для регіону та країни.

Радіопрограми "Мистецька палітра", "Культурний простір", "Ex Libris" - це політ  творчості, креативності, актуальності.

У студії "Українське радіо: Миколаїв" вже побували відомі не лише в нашому місті, а й в Україні гості: співаки, артисти, режисери, художники.


Миколаївська художниця Світлана Чебанова (відома своїми креативними листівками, які облетіли майже весь світ і, можливо, скоро, доберуться до Космосу). Ведучі: Денис Бобков та Світлана Вовк

Ведуча Галина Івашова та заслужені артисти України Катерина Пушкіна і Влад Зайцев


Ведуча Світлана Вовк і скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів



Ведучий Денис Бобков з письменницею із Запоріжжя Оленою Ольшанською

Учасники музичного шоу "Х-Фактор" гурт з Вінниці "THE HYPNOTUNEZ"

Фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець

Ведучі "Українське радіо: Миколаїв" не засиджуються в студії, вони  відвідують найцікавіші заходи.

Нещодавно радіоведучі Денис Бобков та Світлана Вовк завітали на презентацію нової книги миколаївської письменниці Ангеліни Кріхелі "Врятувати Кощія". Від колективу радіо привітати Ангеліну з черговою сходинкою у її кар’єрі, прийшла звукорежисер Олена Киба, завдяки якій був створений благодійний проект "Аудіокнига для дітей з вадами зору". У  рамках цього проекту авторка начитувала тексти своїх книг.

"З "Українське радіо: Миколаїв" доля звела у процесі реалізації авторського благодійного проекту "Аудіокнига для дітей з вадами зору". В рамках проекту на студії радіо записано вже три моїх книги. Та співпраця на цьому проекті не завершується, а навпаки: найближчим часом планується початок роботи з чудовим звукорежисером Оленою Кибою над аудіовиставою за моєю новою книгою "Врятувати Кощія" – сказала Ангеліна Кріхелі.

Книгу озвучили трьома мовами. Українську версію чудово  виконала заслужена артистка України Сталіна Лагошняк.


Звукорежисерка з донькою Олена Киба, письменниця Ангеліна Кріхелі, ведучі Світлана Вовк та Денис Бобков

"Українське радіо: Миколаїв" пишається співпрацею з письменницею Ангеліною Кріхелі. Це важливо -  нести світло через такі соціально-необхідні проекти. Приємно, що саме наша звукорежисерка Олена Киба брала безпосередню участь у створенні аудіокнижок письменниці", – сказала редакторка творчої групи програм радіо Світлана Вовк.

Початок роботи над радіовиставою книги планується на осінь 2018 року.

Залишайтесь з нами в ефірі "Українське радіо: Миколаїв" на хвилі 92 FM.