"Укрпошта" скасовує доплату за доставку посилок у села

"Укрпошта" скасовує доплату за доставку посилок у села

З 1 січня для послуги "Укрпошта Експрес" скасовується доплата за доставку в село і економія за кожне відправлення для клієнтів складе 12 грн.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

"Укрпошта для посилок не рахує об’ємну вагу, лише фізичну та з початку року спрощує параметри відправлень. З 1 січня для "Експре" та "Стандарт" матимуть єдиний розмір найбільшої сторони відправлення – до 70 см. До 31 грудня 2018 року для "Експрес" проміжний розмір складав 35 см, для "Стандарт" – 50 см. При цьому найдешевша доставка Укрпошти "Стандарт" стане ще доступнішою – з початку року буде зменшено оціночну вартість із 1,2% (не менше 3 грн) до 1% (не менше 1 грн)", — йдеться у повідомленні

Читайте також — "Укрпошта" все одно буде монополістом у певному сегменті — Пендзин

Загалом, за даними міністерства, вартість послуг "Укрпошта Стандарт", "Укрпошта Експрес" та "Укрпошта SmartBox" залишиться вигіднішою майже на третину від вартості у інших операторів поштово-логістичного ринку країни.

Як повідомлялося, "Укрпошта" також не припинить доставку пенсій. Під час зустрічі із членами Наглядової ради Укрпошти 14 грудня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що "Укрпошта" залишається соціально важливою компанією і скорочень відділень чи припинення доставки пенсій не буде.