Фінал нацвідбору Євробачення-2019 наживо на Радіо Промінь

 Фінал нацвідбору Євробачення-2019 наживо на Радіо Промінь

23 лютого, у суботу, Радіо Промінь транслюватиме наживо національний відбір на Євробачення-2019. Вперше за всю історію радіо українські слухачі зможуть почути пісні претендентів!

Ефір почнеться о 18:00, де за годину до початку нацвідбору ведучі Дмитро Захарченко і Олександра Франко разом з музичним продюсером Денисом Путінцевим будуть обговорювати тенденції цьогорічного нацвідбору та робитимуть прогнози щодо переможця.

Вже о 19:00 розпочнеться трансляція наживо з Палацу культури КПІ, де проходитиме фінал національного відбору. Під час рекламних пауз у студії Радіо Промінь експерт оцінюватиме виступи виконавців, а журналістка Ольга Ковальська, яка буде за лаштунками сцени, у прямих включеннях розпитає фіналістів про їхні враження від конкурсу.

"Для мене Нацвідбір – це завжди нові імена, цікаві артисти, неймовірне шоу і часом неочікувані результати. Радіо дає можливість закрити очі і кайфонути саме від пісні. Вухами і серцем зрозуміти, який артист дійсно своїм голосом подобається найбільше",— каже ведуча Радіо Промінь Олександра Франко.

Також за трансляцією можна буде стежити на Facebook-сторінцізавдяки сучасній visual-студії, яка з’явилася на Радіо Промінь на початку лютого.