Радіо Культура наживо мовитиме з Мистецького Арсеналу

Радіо Культура наживо мовитиме з Мистецького Арсеналу

У День кримськотатарського спротиву російській окупації (26 лютого) на відкритті виставки "Дивовижні історії Криму" в Мистецькому Арсеналі працюватиме виїзна студія Радіо Культура.

Про це повідомляє прес-служба Суспільного.

"5 років тому почалася окупація Криму. А що насправді ми знаємо про Крим? Аби пригадати та дізнатися про найважливіше, з відкриття виставки "Дивовижні історії Криму" 26 лютого о 17 годині починаємо ексклюзивний ефір наживо. В Мистецькому Арсеналі ми почнемо роботу виїзної студії ще до того, як виставка відкриє свої двері відвідувачам. Пишаюся, що Радіо Культура вкотре першим розкаже про знакову подію", — зазначила продюсерка Радіо Культура Ірина Славінська.

З 17:00 до 19:00 у студії працюватимуть ведучі Радіо Культура — Олена Гусейнова та Олександр Алфьоров.

Гостями ексклюзивних ефірів стануть: радниця міністра з питань інформаційної політики щодо Криму Еміне Джаппарова, програмний директор "Кримського дому" Алім Алієв, режисер, заслужений артист АР Крим Ахтем Сеітаблаєв та генеральна директорка Мистецького Арсеналу Олеся Островська.

Виставка "Дивовижні історії Криму" триватиме з 26 лютого по 5 травня. Цей масштабний виставковий проект представить Крим як унікальний мультикультурний простір, що впродовж тисячоліть був межею між Євразійським Степом і Середземномор’ям.