Прем’єра другого сезону “Антологія. Український альбом” на Радіо Промінь

Прем’єра другого сезону “Антологія. Український альбом” на Радіо Промінь

1 березня, у п'ятницю, о 18:00 в ефірі Радіо Промінь стартує другий сезон програми "Антологія.Український альбом". 14 неповторних випусків охоплять 1995-2018 роки та розкажуть історію становлення українського шоу-бізнесу на прикладі найяскравіших персоналій.

Уже в першому випуску слухачі почують історію лідера гурту "Плач Єремії" Тараса Чубая про другий альбом "Най буде все як є…", куди входить пісня "Вона" – та сама відома чи не кожному українцю лірична пісня, визнана українським хітом, що найбільше запам'ятався за останню чверть століття.

"У другому сезоні "Антологія.Український альбом" ми охопили майже 25 років. Відкриватиме цей сезон альбом 1995 року гурту "Плач Єремії", а закриватиме —альбом гурту "Vivienne Mort" 2018 року. Починаємо з 90-х років і ведемо нашого слухача знаковими альбомами до наших днів. Варто зазначити, що ми розповідаємо не тільки про музику, а й про історію нашої країни. Адже в нашій програмі музиканти згадують роки, у які створювався цей альбом, і розказують, як вони тоді жили, що вони одягали, яку музику слухали, що відчували, у якому стані була країна. І це робить програму вдвічі цікавішою,— зазначила авторка та ведуча програми Світлана Берестовська. — Цю програму можна назвати родинною. Тобто батьки можуть увімкнути своїм дітям випуск програми з піснями своєї молодості й показати, якими піснями вони захоплювалися, під які танцювали. А в наступних програмах діти можуть дати послухати батькам сучасних виконавців, які вони слухають. Я переконана, що цей сезон буде не менш цікавий, ніж перший, і ми розкопаємо такі історії, про які хтось уже забув, а хтось почує вперше".

У другому сезоні слухачі матимуть можливість почути історії про альбоми виконавців, що так чи інакше увійшли в історію країни, серед яких будуть: гурт "Аква Віта", "Табула Раса", співачка Руслана, гурт "Мандри", ТНМК, "Антитіла".

Нагадаємо, у першому сезоні "Антологія.Український альбом" звучали історії українських альбомів 1989-2000 років. Усі випуски можна прослухати на онлайн-платформі.