"Без стереотипів": Радіо Промінь розвінчує міфи про здоров'я

"Без стереотипів": Радіо Промінь розвінчує міфи про здоров'я

4 березняна другому каналі Суспільного радіо Радіо Промінь стартувала нова програма “Без стереотипів”. Тепер упродовж тижня, щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці, об 11:30 слухачі зможуть почути поради для здорового способу життя.

Давати фахові поради та викривати справжні причини проблем будуть фахівці різних сфер медицини, лікарі й тренери. Розвінчувати стереотипи будуть від найпростіших (чи можна сидіти на холодному або чи корисно спати на твердому) до глобальних (чи можна запобігти онкології або як виявити ВІЛ-захворювання). Так, темою першого випускустали міфи про пластичні операції.

"Без стереотипів" – це авторська програма ведучої Ірини Коваль, уже знайомої слухачам завдяки програмам "Бути здоровим" на Українському радіо та "Батьківські години", що раніше звучала на Радіо Промінь.

"Я працюю журналісткою в медичній сфері понад десять років і зрозуміла одну річ: люди не звикли піклуватися про своє здоров’я. Вони ладні вигадати будь-яку нісенітницю, аби нічого не змінювати в житті. У світі існує дуже багато міфів, пов'язаних зі здоров`ям, харчуванням і способом життя. Їх переповідали бабусі, сусідки та подруги, у них вірять і поширюють упродовж багатьох років. У цій програмі я збираюся спростовувати ці міфи: розкажу, де правда, а де вигадки", — запевнила авторка й ведуча програми Ірина Коваль.

Слухайте програму "Без стереотипів" щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці об 11.30 та о 16.30 на Радіо Промінь!