На Радіо Промінь стартував ювілейний сезон

На Радіо Промінь стартував ювілейний сезон

На Радіо Промінь стартував 55-й ювілейний сезон. На слухачів чекають нові проєкти та оновлені формати улюблених шоу.

"Символічно, що найперша музична радіостанція України розпочинає новий сезон у Міжнародний день музики. До того ж він для нас ювілейний: 22 квітня 2020 року Радіо Промінь відсвяткує своє 55-річчя", — розповідає генеральний продюсер Радіо Промінь Максим Яковенко.

Окрім оновлення вже знайомих слухачеві програм, Радіо Промінь підготував нові розважальні, мистецькі й музичні проєкти. З’явиться гумористичне шоу "Гомін Аут" від співавторів проєкту "Телебачення Торонто" й резидентів "Підпільного стендапу".

Щосереди виходитиме велике рок-шоу "Стара Гвардія", а щоп’ятниці в ефірі Радіо Промінь звучатиме тригодинна дискотека "Бобіна Party" з міксом українських і закордонних хітів від DJ LeoLevsky.

Про нову британську музику розповідатиме креативна продюсерка Радіо Промінь Вікторія Польченко. Шоу запустять за підтримки British Council.

Новим творчим проєктом стане експертний чарт "Селекція". В програмі досліджуватимуть популярність пісень українських рок-музикантів.

"Ми й далі адаптуватимемо найкращі телевізійні проєкти Суспільного мовлення для радіо, — розповідає генеральний продюсер Радіо Промінь Максим Яковенко. — Так, у новому сезоні стартує радіоверсія проєкту "Сильна доля". Це дванадцять концертів-автопортретів популярних українських музикантів, серед яких Тарас Чубай, Христина Соловій, Арсен Мірзоян, Alyosha, гурти "Без Обмежень", "Антитіла", "Kozak System", "Друга Ріка", "СКАЙ" та "O.Torvald".

Ексклюзивно на Радіо Промінь виходить і радіоверсія програми "#@)₴?$0 з Майклом Щуром".

Улюблений проєкт меломанів "Антологія. Український альбом" зі Світланою Берестовською також буде в новому сезоні. Програма відтворює атмосферу часів, коли виходили знакові альбоми українських виконавців. Радіопроєкт створено на основі інтерв’ю з артистами: від Русі та Віки Врадій, "Братів Гадюкіних" до "ВВ", "Океану Ельзи", "Бумбоксу", "ТНМК" та "Pianoбой".

Радіо Промінь можете слухати на сайті або у мобільному застосунку suspilne.radio