Слухачі UA: Радіо Культура стануть головними учасниками токшоу "На карантині"

Слухачі UA: Радіо Культура стануть головними учасниками токшоу "На карантині"

Цієї п'ятниці, 27 березня, на третьому каналі Суспільного радіо UA: Радіо Культура стартує токшоу "На карантині". Протягом години в прямому ефірі продюсерка UA: Радіо Культура Ірина Славінська спілкуватиметься зі слухачами. Початок о 10:00 одразу після випуску новин.

Токшоу "На карантині" — це взаємні запитання і відповіді. Поради й лайфхаки. Обговорення тем, що цікавлять слухачів UA: Радіо Культура саме тепер.

"На час карантину чимало людей уже зробили свої запаси — купили гречку, олію, хліб і яйця. Але ж культурній людині потрібні також і культурні запаси. Тому цієї п'ятниці поговоримо про те, що в нас є, крім гречки. І що робити, коли у вас закінчилися всі культурні запаси — коли ви перечитали всі книжки та переслухали всю музику. Де діставати новий контент для себе? Мені дуже цікаво почути про ваш особистий досвід, адже головні герої цих бесід "На карантині" — кожен і кожна з вас. Тому телефонуйте й пишіть у наш студійний чат, діліться своїм досвідом. Почуємося на хвилях UA: Радіо Культура!" — анонсувала Ірина Славінська.

Телефон студійного вайберу — (093) 834-59-50.

Нагадаємо, UA: Радіо Культура можна слухати в мобільному додатку suspilne.radio — онлайн та в записі.