Олександр Положинський друкуватиме альбоми "Тартака" і "Був'є"

Олександр Положинський друкуватиме альбоми "Тартака" і "Був'є"

Олександр Положинський надрукує на компакт-дисках альбоми груп "Тартак" і "Був'є", які він залишив у лютому цього року.

0:00 0:00
10
1x

"З проєктом "Був'є" ми, з наших двох альбомів, жодного не випустили на дисках, а люди дуже хочуть. Останній альбом "Тартака", що я записав разом з колективом, який називається "АнТАРТАКтида. Частина перша", теж не було випущено на диску. Це, нагадаю, альбом дуетів. Багато наших прихильників просять, щоб ці диски випускалися, то я зараз цим питанням займаюся, щоб це вийшло. Друкую футболки, які мали бути надруковані, ще коли я був в "Тартаку", і я так тоді цього не зробив. Зараз маю час і натхнення цим зайнятися. Підтягую хвости", - розповів Олександр Положинський в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

30 липня у Києві має відбутися перший живий виступ групи "Тартак" з новим вокалістом Сергієм Строяном. А широка аудиторія матиме змогу побачити оновлений "Тартак" на цьогорічному фестивалі "Бандерштат", що відбуватиметься онлайн.

Тим часом Сашко Положинський пише нові пісні, деякі випускає в дуеті "ОлІв'є".

"Пробую писати пісні. Ми з Іваном Маруничем нещодавно записали черговий наш відеоальбом "Олів'є". І зараз, щосуботи, представляємо нову пісню. Але записаний цей альбом не означає, що я припинив писати пісні. Я далі продовжую під натхнення цим займатися. А так, зустрічаюся з друзями, довершую якісь свої раніше не зроблені справи. Багато з цих справ накопичувалися роками, і багато з цих справ, в тому числі, стосувалися моєї професійної діяльності", - каже Олександр Положинський. 

Фото: Facebook Вікторія Сметана