"Антитіла" починають презентувати сингли наступного альбому

"Антитіла" починають презентувати сингли наступного альбому

17 липня група "Антитіла" представить новинку "Кіно", що є першим синглом нового альбому, реліз якого відбудеться у 2021 році.

0:00 0:00
10
1x

Під час карантину музиканти записали сім нових пісень, деякі з них вони почнуть виконувати під час туру на підтримку альбому Hello, його концерти мають поновитися 22 вересня.

"То буде така хороша сатисфакція для усіх людей, які стали вимушено на паузу разом з нами, і чекають перенесених концертів. Ми зіграємо в турі Hello, очевидно, що вже буде звучати кілька нових пісень із майбутнього альбому. Для всіх тих, хто чекає наших концертів, це буде такий приємний бонус за очікування. Я гадаю, що в 2021-му році Україна і світ побачать новий альбом гурту "Антитіла". І зроблю невеличкий спойлер - ми експериментуємо зі звучанням, ми не закисаємо в якихось своїх рамках, в яких ми знайшли свій досить серйозний успіх, ми рухаємося вперед. І пісня "Кіно - це так само невеличкий експеримент, який здивує, я вірю, що приємно здивує. І ця пісня однозначно увійде в новий альбом гурту "Антитіла", який не має ще назви, не має чітких якихось рамок, ми не визначилися скільки там буде пісень, і яким буде основний концепт. Але те, що ми певний свій творчий потік трансформували в пісні для цього альбому - це факт, і ми цим пишаємося! Творчість триває, ніхто нас не відмикав від небесного каналу, який нам присилає кожного разу нові якісь переживання, емоції, думки, які ми втілюємо у пісні", - розповів Тарас Тополя в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".