Kulshenka і Shy заспівали разом "Лісову Пісню"

Kulshenka і Shy заспівали разом "Лісову Пісню"

Співачки Kulshenka і Shy створили дует і разом заспівали "Лісову Пісню" Лесі Українки. Від сьогодні трек можна послухати на цифрових музичних платформах, а на youtube переглянути відео.

0:00 0:00
10
1x

"Лісова пісня - це наш творчий альянс зі співачкою Shy. Ще перед карантином я написала Олександрі з пропозицією щось створити разом, вона відразу погодилася. Ми почали обирати поезію для пісні. Довго не думали і зійшлися на творчості Лесі Українки, бо Саша знайшла дуже гарний уривок з твору "Лісова пісня". Ми зібралися і записали live у мене вдома буквально за дві години. Мелодія прийшла дуже швидко, ми навіть нічого не вигадували. Я, особисто, вважаю, що це магія, бо рідко коли творчим людям вдається так швидко відчути один одного. Отже, після карантину ми відзняли чуттєве ліричне відео, яке ви можете переглянути на YouTube", - розповіла Ірина Кульшенко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

На думку Shy Лісова Пісня є метафоричним твором.

"Я думаю, можна придумати багато інтерпретацій "Лісової Пісні", але, в принципі, вона про пробудження після сну. Це така метафора для мене про якийсь період життя важкий у людини. І ось настає момент просвітлення. Це може бути кохання, натхнення. Якесь переродження, після якого людина прокидається, наче після важкого сну, від своїх проблем і переживань, і закохується у цей світ по-новому. Ми презентуємо версію "Лісової Пісні", що записали першою. Нам здалося, що вона вийшла настільки природна і емоційна, що нам не захотілося переробляти. Ми спробували, але виходило більш штучно, і ми вирішили залишити цю версію. І мені здається, це цікаво, мало хто з артистів так робить. Тобто, вона супер, як то кажуть, трушна. От як перший раз зустрілися, заспівали - так і показуємо людям. Мені здається, це прикольно", - каже Shy.

Всеукраїнська радіопрем'єра "Лісової Пісні" відбудеться 17 липня о 19:00 в ефірі шоу Селекція а "Радіо Промінь".