Руслана розпочала експедицію з популяризації та захисту Карпат

Руслана розпочала експедицію з популяризації та захисту Карпат

Руслана розпочала у Карпатах варту проти вирубки пралісів та готується до презентації міжнародного стартапу "Карпатський феномен".

0:00 0:00
10
1x

Експедиція співачки триватиме два тижні, упродовж яких вона вестиме відеотрансляції з найцікавіших куточків Карпат та влаштовуватиме акції проти незаконної вирубки лісів.

"Я приїхала сюди, як захистити мої рідні Карпати, так і набратися сил. Я хочу себе зцілити в Карпатах. Я хочу пройтися тим маршрутом, етнічним, автентичним, яким мене можуть провести тільки ті люди, які все своє життя присвятили дослідженню, вивченню Карпат ─ це науковці, етнографи, фантастичні люди. І вони розкажуть мені про таємниці зцілення. Що я знаю? Я знаю легенду, що зарядити треба, за цією легендою, не тіло, яке і так збуджується дуже легко, і ми знаємо безліч рецептів. А зарядити треба, збудити, саме серце, тоді ти отримаєш вічну молодість і вічну силу. Саме це промовляють гори, саме це промовляють Карпати. Безліч міфів та таємничих легенд існує на цю тему. І кожен день я буду пробувати вам наочно демонструвати, потрапляючи чи на озеро Молодості, чи на Вухатий Камінь, чи на Шпиці, чи на інші вершини Чорногорсього хребта. Ми покажемо як Карпати зцілюють. І тому варто їх захищати", ─ розповіла Руслана під час відеотрансляції з Буковеля.

Під час варти у Карпатах, Руслана не тільки робитиме відеотрансляції з найцікавіших місць, а також влаштовуватиме акції проти незаконної вирубки лісів.

"Я знайду вирубку, я прийду і буду їх просто відволікати зйомками. Може вони на якусь годину зрубають менше дерев. І це те, що я можу зробити. Я надішлю вам ці відео, і ви можете показувати, як це можна робити. Якщо в когось є кращі ідеї, приїжджайте, будемо робити щось разом. Надсилайте свої думки, я буду їх з величезною радістю виконувати. Праліси. Ми побачимо заповідні місця, я буду їх обов'язково показувати, де не має ступати нога людини, тому що це абсолютно екологічна система, самодостатня. Яка має зберігатися в такому вигляді, в якому вона була весь час, і, повірте, ми зацікавлені в цьому. Набудувати різних ларьків і наставити готелів ─ це секунда часу, а от зберегти в первісній красі свою землю і природу ─ оце я вважаю гідністю нації" ─ каже Руслана.  

Нагадаємо, у липні Руслана запустила у мережі соціальну кампанію #ЗбережиКарпати та закликала громадськість створити "Карпатську Варту", що протидіятиме незаконній вирубці лісів та руйнуванню екосистеми у Карпатах.

Фото: facebook.com/ruslana.lyzhychko.5