Радіо Промінь починає FM-мовлення в Чернігові, а Радіо Культура — у Херсоні

Радіо Промінь починає FM-мовлення в Чернігові, а Радіо Культура — у Херсоні

Сьогодні, 9 жовтня, два канали Суспільного радіо офіційно починають мовлення на нових FM-частотах:

"На мапі України дедалі більше обласних центрів, де в FM-діапазоні мовлять одразу три наших канали. Сьогодні таким містом став Херсон — тут уже можна було слухати Українське радіо та Радіо Промінь, а віднині ще і Радіо Культура

Відданими слухачами Радіо Промінь, упевнений, стануть і мешканці Чернігова. Це радіо стрімко розширює аудиторію завдяки цікавим розмовним програмам та якісній сучасній українській музиці в ефірі. Щиро вдячний департаментові розвитку мереж Суспільного, який працює над запуском FM-частот і дає змогу українцям слухати канали Суспільного радіо в зручному FM-діапазоні", — прокоментував член правління Суспільного, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Радіо Промінь — найперше музичне радіо України. Протягом останніх п'яти років його FM-мережа зросла вп’ятеро. 95% пісень в ефірі Радіо Промінь — українською мовою. 

Радіо Культура — головний осередок культурного життя країни в радіопросторі. В ефірі Радіо Культура музика від найкращих виконавців країни й світу, радіотеатр, поезія та проза вустами авторів, а також новини культурного життя.