Alina Pash представила у новому кліпі серію образів джипсі-фешн

Alina Pash представила у новому кліпі серію образів джипсі-фешн

Alina Pash презентувала кліп на пісню Dengi, що видана на останньому альбомі Amerikraine Dream, реліз якого відбувся у вересні. У новому відео стилістом Валерієм Топалом створена серія образів джипсі-фешн.

0:00 0:00
10
1x

"Насправді, у мене такий великий inspire-момент був від того, що я бачила в дитинстві в місті Ужгород, де моя тітка проживала на той час. Проживала вона в такому центрі ромського поселення і свої 6-7-8 років я провела в дворі бігаючи із ромською діаспорою. І, скажімо, із генстер вайбом я познайомилася саме там. У мене був друг, не пригадаю ім'я зараз, але його образ - чудово. Він класно співав і грав на гітарі, але у свій час займався досить темними справами, бо мусив барижити, бо такий непростий і темний шлях вибрав його батько. Звісно ж, не всі роми саме такі. Тому я обрала не звичайний, скажімо, біт. Хотіла показати, що насправді у цього народу не тільки оці стереотипні бачення можуть бути, не тільки стереотипний образ. Що все ж таки роми класний красивий народ, який має величезну культуру і спадщину свою. І хотілося її показати саме не типічно", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

 

Ідея кліпу на пісню Dengi трансформувалася під час роботи над відео.

"Всією стилістикою у нас займається Валера Топал, незмінно. Це мій чудовий друг, наставник, він саме художник по костюмах. Мені здається, він зробив супер-класну роботу. Режисером є Стас Гуренко, який запропонував ось таку ідею. Чорно-білою вона була спочатку, подивіться наш тизер там, де у хлопця на обличчі мої очі і рот, і воно виглядає дуже забавно. Але потім ми, коли зняли, зрозуміли, що цей колаж не підходить до тієї ідеї, бо все настільки добре виглядає загалом. Тому вирішили залишити отак, як є. Я супер-задоволена роботою, сподіваюся, вам також подобаються такі експерименти. Мені здається, на теренах українського шоубізу такого все ж таки мало. Не знаю, це хвальба? Але, типу, мені здається, що це правда. От тому підтримуйте різне нестандартне звучання . Буду дуже рада натуральним шерам вашим і лайкам", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Поза кліпом залишилося багато цікавого матеріалу, який Alina Pash найближчим часом оприлюднюватиме на своїх сторінках у соцмережах.

"Бувають так, знаєте, питання - "Аліно, а що ти будеш робити, якщо закінчаться ці твої карпатські штучки? В який стайл ти перейдеш?". Я розумію, що в мене відповідь там така - карпатські штучки ніколи не закінчаться, бо їх надто багато, бо в нас намішано надто багато народностей, надто багато традицій. Так ся стало історично, це перше. А друге, я розумію, що я щораз буду дивувати свого слухача. Мабуть, саме ті, які повноцінно люди слухають мене, мою музику, вони вже це починають розуміти і за це люблять і цінують", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Не зважаючи на карантин, Alina Pash продовжує роботу на створенням нових онлайн і оффлайн шоу.

"Плани, плани, плани були такі великі на 2020 рік, от. Але всі ми знаємо, по яких причинах вони у кожного по-своєму обрубалися. У мене теж. Але крила підрізати тому, хто надто давно живе своєю мрією, майже неможливо. Здадуться, мабуть, слабаки, а ті, кому це дійсно треба, залишаться і будуть плекати. Багато ідей насправді народилося під час карантину, і народжується далі, і навіть не дивлячись на те, що, звісно ж, ситуація фінансово у більшості людей  із інтертейнмент-сфери така скудна, але всі вони якимось чином вигадують, як себе можна прокормити, як прокормити свою творчість, ось. Тому якось тримаємо баланс. Будуть обов'язково і якісь цікаві онлайн-перформанси, уже над цим думаємо, і цікаві нові шоу, які я зрозуміла, що хотіла би проводити. Тому, отакі пироги", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у липні Alina Pash презентувала сингл Nobody Understand Me.

Alina Pash повідомила, що готує велике сольне шоу.

Фото: Instagram alinapash