Проєкт Shopping Hour готує до видання новий альбом

Проєкт Shopping Hour готує до видання новий альбом

Українсько-сербський проєкт Shopping Hour оприлюднив перший сингл свого наступного альбому "Закохані", реліз якого має відбутися 21 березня на цифрових музичних платформах.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Закохані" існує вже достатньо давно, текст для неї написав Антон Йожик Лейба. Якщо чесно, ця пісня мала стати арією закоханих ангелів, яку ми з Оленкою Гусейновою задумали років п'ять тому, можливо, ми все ж таки щось з цього зробимо. А зараз кілька арій, кілька номерів з цього я забрала для нашого альбому "Закохані", про нього трішки пізніше. Власне, пісня "Закохані" - це пісня закоханих ангелів", - розповіла продюсерка проєкту Shopping Hour Таня Ша в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Кліпом на пісню "Закохані" стала пісочна анімація Світлани Гончаренко.

Наразі Shopping Hour фіналізують роботу над цифровим релізом альбому "Закохані".

"Цифровий реліз альбому "Закохані" ми призначили на 21 березня. Поки друкувати альбом ми не збираємося. Що увійде до нового альбому? Це тринадцять або чотирнадцять, зараз вирішується по правах по одній з пісень ситуація. Тут, як завжди, є авторські пісні, є пісні народні. Серед народних пісень грузинська, кримськотатарська та українська. Здебільшого, якщо йдеться про авторський матеріал, то це моя музика, але є музика Ореста Криси, і ще один трек, який ми вирішуємо по авторських правах, я поки його не буду анонсувати", - розповіла продюсерка проєкту Shopping Hour Таня Ша в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні відбувся реліз збірки пісень "Нескорений ПроRock. Олена Теліга", до якої увійшли пісні у виконанні дванадцяти співачок, серед яких Марія Бурмака, Сестри Тельнюк, Саша Кольцова, Illaria, проєкт Shopping Hour та інші. 

Фото: www.facebook.com/tanya.sha.3