"Океан Ельзи" та "Один в каное" присвятили нову пісню Львову

"Океан Ельзи" та "Один в каное" присвятили нову пісню Львову

Групи "Океан Ельзи" та "Один в Каное" випустили спільний трек "Місто Весни", який буде видано на новому альбомі "Океану Ельзи". Пісня була написана Святославом Вакарчуком у Києві, але присвячена Львову.

0:00 0:00
10
1x

"Я часто гуляю сам. Мені там подобається. Я йшов і відчув величезну хвилю якогось такого суму за Львовом. І мені в секунду написалася пісня. В голові створилися рядки, які я просто поклав на музику прямо в голові, поки гуляв. Коли я прийшов додому, я сів за інструмент і зіграв. На 90%  пісня була готова ще в момент моєї прогулянки парком", – розповів фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.  

Пісню-присвяту рідному місту Святослав Вакарчук вирішив записати в дуеті із львів'янами "Один в Каное", творчість яких  дуже поважає.

"Це люди, яких я дуже поважаю і ціную, мені дуже багато подобається їхніх пісень. Я подзвонив Ірі Швайдак, вона згодилася. Вони послухали пісню спочатку, потім згодилися. І ми зробили спільну роботу. Партія гітари належить Устиму, він трішки переробив мою оригінальну партію, бо я кострубато граю на гітарі. Я сам її зіграв на гітарі. Він зробив більше так у своєму стилі. Ми хотіли, щоб це мало настрій "Один в Каное", його оберти, його гармонію. І  партію роялю зіграв я, партію голосу заспівали я і Іра. Фактично, я б сказав, що це вони вдвох і я", – розповів фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Радіопрем'єра пісні "Місто Весни" відбудеться 10 вересня в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у червні "Океан Ельзи" презентував спільний трек "Країна Дітей" з реперкою alyona alyona.

У червні група "Один в каное" видала другий студійний альбом.

Фото: facebook Елени Божко