Сьогодні. Ввечері
Сьогодні. Ввечері

Підбиваємо підсумки дня, що минає.

Українського радіо

Дубайський релакс для ексів. Хто з українських колишніх високопосадовців та підприємців придбав квартири та іншу нерухомість в Дубаї? Чому обрали саме це місто в ОАЕ? Гість — Кирило Овсяний, журналіст-розслідувач проєкту "Схеми" (Радіо Свобода).

Ведучі:

Евакуація загиблих воїнів з поля бою. З якими складнощами стикаються при евакуації загиблих? Скількох загиблих вдалось вивезти? Гість — Дмитро Стасішен, офіцер Цивільно-військового співробітництва, 47 окрема механізована бригада.

Ведучі:

Аналіз українських атак на Крим, Новоросійськ і Туапсе. Їх наслідки для паливного ринку рф. Гість — Костянтин Криволап, аналітик, авіаційний експерт.

Ведучі:

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоїв 71-річний письменник Юрай Цинтула.

Ведучі:

Розвиток агропереробної промисловості. Гість — Тарас Висоцький, в.о. міністра аграрної політики і продовольства України. 

Ведучі:

Путін підтримав китайський мирний план, про що говорили путін і Сі в Пекіні. Гість: Максим Розумний, доктор політичних наук, головний редактор Gazeta.ua.

Ведучі:

Поточний стан енергомережі. Скільки часу нам знадобиться на її відновлення? Чи вдасться це зробити до опалювального сезону, який як вже прогнозують може бути вкрай важким? Як правильно заощаджувати електрику? Гість: Марія Цатурян, керівник прес-служби НАК "Укренерго", та Володимир Омельченко, директор енергетичних програм Центру Разумкова.

Ведучі:

Ситуація на фронті і проблеми з мобілізацією: чи вирішить їх новий закон? Який вплив на ситуацію може справити допомога союзників? Гість — Іван Ступак, військовий аналітик, колишній працівник СБУ (2004-2015).

Ведучі:

Про фейк рашистів нібито ЗРК "Петріот" з України тепер в Китаї.

Ведучі:

Як врятувати бійців бригади "Азов" з російського полону, що триває майже два роки? Гостя — Тетяна Катриченко, координаторка медійної ініціативи за права людини, що входить до коаліції "Україна. П'ята ранку".

Ведучі: