Quest Pistols видали пісню про єдність українців

Quest Pistols видали пісню про єдність українців

Гурт Quest Pistols видав сингл "Хто ми є" - пісня про єдність й шлях до перемоги, про підтримку та людяність, про теплі спогади та солодку ностальгію. Автором нового треку став Олександр Чемеров. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Papa Music 

"У нас вийшла нова пісня та відеокліп до неї під назвою "Хто ми є". В кліпі ви можете побачити старий корабель, який, по суті, є метафорою нашого спільного минулого України 2007-го року. Саме того року, коли з'явився наш гурт, до речі. Як привид, цей корабель ходить десь по Дніпру кожної ночі, в той час, як ми з вами бачимо у своїх мріях та снах таке ж тепле, безтурботне майбутнє. "Хто ми є" — назва цієї пісні. І так, хто ми є — це питання, що наразі, на мій погляд, набуває фундаментального значення. Відкопати коріння, згадати себе, прийняти та цінити. Але ще важливіше — жити саме тут та саме зараз і своїми діями, свідомими діями, будувати спільне, світле майбутнє", — розповів вокаліст гурту Quest Pistols Антон Савлепов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Разом із релізом пісні "Хто ми є" гурт Quest Pistols розпочинає співпрацю з фондом "Лівий Берег" з метою допомоги у відбудові нашої країни вже зараз. Один із напрямків діяльності Фонду — відбудова дахів у цивільних домах у постраждалих регіонах, а також допомога військовим, а саме ремонт та купівля авто. Частина грошей з концертного туру гурту буде спрямована на підтримку діяльності фонду.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.