Pur:Pur у новій пісні розповіли історію кохання під час війни

Pur:Pur у новій пісні розповіли історію кохання під час війни

Харківський гурт Pur:Pur випустив трек "Триматися", яким розповідає зворушливу історію кохання та підтримки під час війни. Зберігаючи свій фірмовий звук, музиканти розкривають свою унікальність, вбираючи в трек ніжність, силу оркестру та емоційну глибину.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Pur:Pur

"З радістю презентую нашу нову пісню "Триматися". Ця пісня до сліз ніжна і потужна водночас. Ми написали її ще рік тому. Але вистачило сил дописати її тільки зараз. Я вірю, що все стається тоді, коли це найпотрібніше. Незважаючи на те, що зазвичай Pur:Pur звучить затишно і заспокійливо, в цьому треці ми розкрили тему оркестру на повну. І я маю надію, що слухачам це сподобається. Не передати, скільки емоцій було вкладено в кожне слово. Краще послухати і самому все відчути. Попереду багато нового і від Pur:Pur, і від мого другого проєкту Astronata. Але все по черзі. Триматися від Pur:Pur — це маленька історія однієї пари, але історія, знайома багатьом. Це пісня-підтримка, нагадування всім нам, що світло завжди перемагає темряву. Завжди", — розповіла Ната Сміріна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Pur:Pur присвятили нову пісню поверненню українців додому

Також читайте інтерв'ю Astronata: "Війн не буде, якщо людство зрозуміє, що ми всі — одна велика сім'я".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.