VovaZiLvova у новій пісні обіцяє не закопувати свій талант

VovaZiLvova у новій пісні обіцяє не закопувати свій талант

VovaZiLvova видав сингл "Не закопаю свій талант". Пісня є присвятою артиста захисникам України та відсилкою до біблійної притчи про таланти.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба VovaZiLvova

"Кажуть, якщо хочеш чогось досягти, то один з варіантів допомогти собі в тому і розказати іншим про свої плани і тоді і їхні очікування і те, що вони про це знають і те, що ти їм про це розказав буде сприяти тому, щоб ти йшов до своїх цілей, не складав рук і рухався в обраному напрямку. Пісня "Не закопаю свій талант" — це мій особистий внесок у нашу спільну боротьбу і нашу спільну перемогу. Я багато чого не можу робити з такого, що можуть робити люди на фронті, але є речі, які я можу робити. І пісня "Не закопаю свій талант" — це обіцянка не просто висловлена, а й оформлена у вигляді пісні про те, що я буду тримати свій тил і працювати на своїй ниві: культура, творчість, мистецтво — все те, що зрештою допомагатиме українцям жити так, щоб не допустити нової війни.

Звичайно, це також відсилка до біблійної притчі про таланти. Часом буває так, що свій талант набагато легше закопати і забути про нього, перехреститися і забути, ніж продовжувати його плекати ростити і реалізовувати. Але ми не шукаємо простих шляхів тому таланти відкопуємо, поливаємо, а потім насолоджуємось плодами", — розповів VovaZiLvova в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні VovaZiLvova та Dovi видали пісню про пошуки себе у житті.

Також читайте інтерв'ю VovaZiLvova: Cтараюся себе не обмежувати тільки піснями на глибокі теми.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.