Michelle Andrade історію свого кохання розповіла у новій пісні

Michelle Andrade історію свого кохання розповіла у новій пісні

Michelle Andrade історію свого кохання розповіла у новій пісні "В твоїх очах". Саундпродюсером нового треку виступив Mazhora, з яким співачка створювала мініальбом "Неприховане".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Michelle Andrade

"Пісня "В твоїх очах" — це дуже особиста для мене робота, оскільки в ній я ділюся історією власного кохання. Я написала її ще в січні минулого року разом із Вовою Mazhora, співавтором мого EP "Неприховане". Тоді я переживала дуже яскраві емоції народження нових стосунків. Я довго не могла наважитися її випустити, чекала ідеального моменту, і цей момент настав декілька місяців тому. Я відчула, що пісня вже готова до того, щоб світ її почув, побачив і зрозумів. Коли я закохалася, то, звісно, хотіла про це говорити, кричати, тому що коли ти закоханий, тяжко мовчати. Особливо творчим людям. А я така людина, що багато не говорить про свої стосунки у соцмережах. Де можна почути про моє особисте життя — звісно, в моїх піснях. І зараз я хочу поділитися цією світлою, яскравою і гарною емоцією. Незважаючи на те, що зараз ми живемо у стані війни, все одно можемо закохатися і знайти ті очі, які будуть наповнювати нас почуттями. Разом із треком я презентую дуже легкий яскравий кліп. У ньому я збираюсь на побачення, роблю мейк, обираю вбрання у передчутті романтичної зустрічі. Цього року чекайте багато творчості від мене, будуть сольні сингли і дуети. Таким чином я хочу допомагати людям підтримувати дух. Я вважаю, що це моя місія", — розповіла Michelle Andrade в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Michelle Andrade видала мініальбом Metamorfosis.

Також читайте інтервʼю Michelle Andrade: Для мене дуже важливо, щоб моє життя було в моїх руках.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.