Дивитися в темряву: Roxolana видала сингл "Сміливі мають щастя"

Дивитися в темряву: Roxolana видала сингл "Сміливі мають щастя"

Співачка Roxolana представила свою нову пісню "Сміливі мають щастя", натхненну культовим твором Івана Багряного "Тигролови". У новій композиції співачка закликає слухачів долати страхи та вірити в себе. "Бажаю боротися зі своїми страхами, йти на них, дивитися в темряву, як хижак, а не як жертва, бути сміливими, і тоді обов'язково у вас буде щастя", – зазначила Roxolana у шоу "Селекція" на Радіо Промінь.


 

Фото: Пресслужба Roxolana 

"Можливо вам здається, що ви вже чули десь цей вислів "Сміливі мають щастя ". І недарма, тому що я надихнулася роботою Івана Багряного "Тигролови", де головні герої постійно повторюють одну і ту саму фразу, коли проходять крізь якісь складні випробування – "сміливі мають щастя". І місяці два, можливо, два з половиною я носила в собі цю ідею, мені дуже хотілося покласти цю фразу на музику і дуже довго я створювала цю пісню. Можливо є п'ять різних варіантів, і в результаті трапилася вона, об'єднавши всі п'ять варіантів в один. Насправді ця пісня про те, що зараз такий час, коли нам складно будь-що планувати. У нас у всіх були якісь мрії, бажання, але тобі здається, що, можливо, це зовсім не найкращий час, щоб їх реалізувати і недарма в пісні є фраза "коли, як не зараз, хто, як не ти, що б ти зробив, якби не мав у собі цього клятого страху". А страхів у нас страшенно багато. І приспів відповідає на всі наші запитання, він говорить про те, що тільки ті люди, які сміливі, які йдуть, там де страшно, там, де не комфортно, вони, в результаті, стають щасливими. Тож я вам також бажаю боротися зі своїми страхами, йти на них, дивитися в темряву, як хижак, а не як жертва, бути сміливими, і тоді обов'язково у вас буде щастя. Приємного прослуховування", — розповіла Roxolana в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

У суботу, 27 квітня, о 13:00 Roxolana стане гостею прямого ефіру шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Roxolana представила різдвяний альбом "Настрій: колядувати".

Також читайте інтервʼю ROXOLANA: "Маю велику ціль ‒ писати класну музику, радувати нею людей".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.