MBreeze зі старого треку створили нову пісню

MBreeze зі старого треку створили нову пісню

Гурт MBreeze представив українську версію своєї пісні "Потону", що здобула популярність у ТікТоці три роки тому. Створена у 2021 році пісня стала улюбленою для весільних танців. 

 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба MBreeze 

"Це одна з найособливіших, написаних мною пісень. Вона була написана ще у 2021 році, три роки тому. Я закрився вдома, біля Полтави на цілий день в пошуках натхнення, грав різні мелодії на своєму рідному піаніно, на якому я в принципі навчився музиці. І в той момент народилася ця пісня. І досить швидко набула популярності в ТікТоці. Але ми припуститися помилки, що не почали її писати одразу українською. І зараз ми цю помилку виправляємо і відчуваємо, що пісня "Потону" набула нового життя. Особливо цьому зрадіють молодята, які планують свої весілля, тому що ще тоді багато людей просили в нас саме її для свого першого весільного танцю. Тож радіємо і ми і презентуємо вам зараз нашу нову "Потону"", — розповів вокаліст гурту MBreeze Олександр Біляк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому MBreeze видали англомовний трек "I’m Out".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.