Yarima представила пісню про рішучість, що зароджена у слабкості

Yarima представила пісню про рішучість, що зароджена у слабкості

Yarima випустила сингл "Зажила", який є продовженням експериментів співачки у жанрі даркового R&B. Лірика натхненна темою людського переродження, коли рішучість зароджується у слабкості.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Yarima  

"Пісня "Зажила" є логічним продовженням мого занурення у жанр даркового R&B. І це, власне, є моїм натхненням: можливість спробувати себе у різних звучаннях. Тому зараз мій вибір припав саме на цей стиль. Сама лірика натхненна моєю рефлексією на тему людського переродження, власне обкладинка теж зображає метаморфозу: на ній я здираю свою шкіру і розправляю крила, як це роблять метелики у своєму життєвому циклі. "Зажила" у собі має простір для кожної історії, і я певна, що всім слухачам стане емоцій і переживань розфарбувати цей трек своїми досвідами. Власне тому мені і подобається ця пісня. Особисто для мене вона про рішучість, зароджену у слабкості. А чим вона стане для вас – я буду рада дізнатися. Мені важливо наповнювати творчість сенсами, тому ми з командою продовжуємо концептуалізувати релізи, сподіваючись наповнити українську культуру якісними творами", — розповіла Yarima в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні LAUD і Yarima представили пісню про прийняття розставання.

Також читайте інтервʼю YARIMA & Gunna Chorna: "Слід вибудовувати стосунки та правильне ставлення одне до одного".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.