XXV кадр видав пісню про самознищення

XXV кадр видав пісню про самознищення

XXV кадр видав сингл "Сам собі ворог", він увійде до нового мініальбому, що вийде у квітні. Нова пісня занурює в роздуми про самознищення як у фізичному, так і в ментальному аспектах. Нею артист наголошує на важливості обговорення внутрішніх конфліктів, що спонукають до самознищення.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка XXV кадр 

""Сам собі ворог" це перший сингл з майбутнього мініальбому, який вийде вже у квітні. Це другий мініальбом цього року і він значно відрізнятиметься від попереднього. В принципі, я думаю, що це вже можна почути з треку "Сам собі ворог". Він відрізнятиметься і за сенсами, і за звучанням. За сенсами це буде більш серйозна соціальна робота. Можливо десь незручно стосовно тем, але хочеться поговорити про теми, які мене турбують, як я бачу багатьох навколо турбують. Сингл "Сам собі ворог" створювався восени минулого року. Він про те, що людина прагне до самознищення і з цим треба щось робити. Причому самознищення як у прямому сенсі слова, так і у образному. Тобто ми знищуємо себе і ментально, ми знищуємо себе і фізично, про це треба говорити і треба уникати того, що нас знищує всередині самого себе. Там багато підтекстів, підтем. Це краще розчути, "покопатися" в цьому. Наступний сингл буде вже у квітні, як і мініальбом", — розповів XXV кадр в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому XXV кадр видав мініальбом "Kadr Airlines".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.