"Видихай": Атмосферика історію відчаю розповів у новій пісні

"Видихай": Атмосферика історію відчаю розповів у новій пісні

Атмосферика розкрив темні сторінки свого життя в новому синглі "Видихай", створеному на тлі внутрішніх випробувань. "Це пісня народилася з моїх спроб покінчити з собою та наркотичної залежності, зі сльозами і без написаних текстів, на одному диханні", — зізнається артист, підкреслюючи глибину емоційного заряду та особистісний контекст свого твору.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Атмосферика

"Пісню "Видихай" я записав у дуже переломний момент у моєму житті, а саме — спроба покінчити з собою, наркотична залежність, приступи епілепсії і дуже багато зовнішніх факторів, які впливали на мене з негативної точки зору. Звісно, мені не дуже хочеться про це розповідати, але я звик бути щирим зі своїми слухачами та людьми, яким я хоч трішки потрібен. Та й взагалі з людьми, які бачать у багатьох речах щось позитивне, навіть коли там цього мало. Мені здається, що концепцію пісні зрозуміють здебільшого ті, хто проходили через зраду та тому подібні речі. Трек я записував зі сльозами на очах. Я думаю, що артисти мене зрозуміють. Я навіть не писав ніяких текстів, я записував все це фрістайлом, і вийшло дуже-дуже емоційно. Усі ми добре знаємо, що кожна людина сприймає музику по-своєму, сприймає текст по-своєму, емоцію по-своєму, і для багатьох може скластися враження, що ця пісня — оці соплі про любов, так. Але пісня не саме про любов, а скоріше про ментальний стан, про стан, коли тобі хочеться просто покурити сигарету, слухаючи улюблену пісню та з навушниками зі своїми кращими друзями, забути про реальність", — розповів Атмосферика в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.