Пісня, як легкість і терапія: Lovera Breaux презентував новий сингл "Повітряний"

Пісня, як легкість і терапія: Lovera Breaux презентував новий сингл "Повітряний"

Після перерви, що тривала з листопада минулого року, Lovera Breaux повернувся з новим треком "Повітряний". Ця пісня стала першою роботою артиста після виходу його мініальбому "Сприйняття". 

""Повітряний" в певному розумінні є терапією для мене, він написаний ще в січні 2022-го року і я відчуваю в ньому якусь легкість, притаманну тому часу, коли мене обтяжували якісь незначні, як здається, станом на зараз, речі" — зазначив Lovera Breaux в ефірі  Радіо Промінь.


 

Фото:  Пресслужба Lovera Breaux

"Трек "Повітряний" — це моя перша робота з моменту виходу мініальбому ще в листопаді минулого року, тож я мав вдосталь часу, щоб відпочити, зібратися з думками та подумати про новий матеріал врешті-решт. "Повітряний" в певному розумінні є терапією для мене, він написаний ще в січні 2022-го року і я відчуваю в ньому якусь легкість, притаманну тому часу, коли мене обтяжували якісь незначні, як здається, станом на зараз, речі. Тому що сьогодні, напевно, всі поглинають велику кількість новин, переживають, дають цьому проходити крізь них самих і це можна зрозуміти. Саме тому вибір впав саме на цю пісню: вона про комфорт, і від того мені самому стає комфортніше. Сподіваюсь, що кожен, хто почує "Повітряний", також зрозуміє, про що ця пісня і, можливо, комусь вона відгукнеться так само тепло, як відгукується мені", — розповів Lovera Breaux в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.