"Temp" Zbaraski: новий альбом закликає до сповільнення

"Temp" Zbaraski: новий альбом закликає до сповільнення

Zbaraski видав новий альбом "Temp",  який за словами артиста, є відображенням глибокої особистої рефлексії. "Ця робота — дзеркало часу, коли треба зупинитися і подивитися всередину себе, попри зовнішній шум", — каже Zbaraski. Альбом демонструє широку палітру жанрів і пропонує слухачу простір для роздумів про власні "недосконалості", надаючи музиці сили говорити гучніше за слова.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Zbaraski

"Для мене кожен новий альбом – це історія певного періоду. Історія "Темпу" — вона про те, щоби сповільнитися і зазирнути до себе всередину, коли все навколо кричить про поспіх в соцмережах, в новинах, друзі, знайомі. У новому альбомі я міркую над темою простору і прийняття своїх досконалих недосконалостей, і для цієї рефлексії я використовую вже звичні інструменти: слова і музику. Я вірю, що мої уважні слухачі зможуть помітити на новому альбомі, що іноді музика, яка є фундаментом у багатьох прикладах, говорить гучніше за тексти. Мені завжди цікаво розвиватися і пробувати щось нове, і, як в усіх своїх попередніх роботах, новий альбом містить у собі широке різноманіття жанрів — від босанови до фанку, хіп-хопу і ламаних ритмів. Нова платівка пронизана текстами саморефлексії, мантрами та маніфестаціями. Проте за цими неабиякими словами є щось просте і буденне, до чого може під'єднатися слухач", — розповів Zbaraski в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Zbaraski видав пісню "Ivan San", що є присвятою фізичній машині.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.