"Цінності": Moann представила пісню про Київ під час війни

"Цінності": Moann представила пісню про Київ під час війни

Moann представила новий трек "Цінності", присвячений її переїзду до Києва та спостереженням за життям міста під час війни. Пісня є особистісним роздумом про збереження власних цінностей у світі, де думки людей різняться.

"В хаотичному потоці людей з різними цінностями важливо пам'ятати свої та якось не розгубити їх. А як саме? Це вже питання, яке я собі ставлю", — поділилася Moann.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Moann

"Трек "Цінності" – це по суті це мої роздуми про те, як я зібрала свій рюкзак, переїхала до Києва і тут, як і всюди, я часом спостерігаю, що комусь пофіг на війну, на мову, хтось переконаний, що він нічого сам не змінить. А з іншої сторони тут величезна кількість небайдужих людей, які просто беруть і роблять щось, постійно допомагають. Так от я і задумала, що в такому хаотичному потоці людей з різними цінностями важливо пам'ятати свої та якось не розгубити їх. А як саме? Це вже питання, яке я собі ставлю. Також на цю пісню ми зняли кліп, він повністю передає момент, як я писала цю пісню. Це було на прогулянці, я гуляла Києвом, спостерігала, дивилась навкруги і розуміла, що дуже багато різних людей, і як би я не почувала себе серед них напівпрозорою, тонкою, мої цінності – це моя опора. Зараз я маю декілька нових демок, які ми вже обговорюємо з хлопцями з Гурту Дно, тому очікуйте нашу подальшу співпрацю, дуже скоро вже буде щось новеньке", — розповіла Moann в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Moann, Гурт Дно та Муха Мухич спільно видали пісню "Вщент".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми