Вигадане місто жахів: Гурт KILL! KILL! KILL! випустив мініальбом "Killadelphia"

Вигадане місто жахів: Гурт KILL! KILL! KILL! випустив мініальбом "Killadelphia"

Тернопільський гурт KILL! KILL! KILL! випустив мініальбом "Killadelphia". Це концептуальна робота, що занурює слухача у вигадане місто, де головна героїня Міра викликає духів Кілера, Кіла та Кіллі, намагаючись подолати жахи, які її переслідують.

"Ми завжди мріяли про концептуальний альбом з відеокліпами, які можна дивитися, як серіал. Нова пісня — нова серія. Слухач може обрати: зануритися в історію або просто насолоджуватися музикою", — розповіла барабанщиця гурту Ірина Романюта в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту KILL! KILL! KILL!

"Альбом "Killadelphia" – це наш перший реліз у новому складі. Він присвячений вигаданому місту, в якому відбуваються жахи. Міра — це головна персонажка, яка викликає духів Кілера, Кіла та Кіллі, а далі намагається пройти через перешкоди та повернути спокій. Із історією Міри та тим, що з нею сталося в кінці, можна ознайомитись в скитах, проте якщо в слухача немає бажання занурюватись в повноцінну історію, а послухати тільки основні пісні, то в нього є й така можливість. Це було однією із основних наших ідей. Нехай кожен знайде в альбомі те, що йому близьке. Основні пісні — "Історія", де ми співаємо разом із Володею (ред, - вокаліст гурту Володимир Томків) в дуеті, "Сни", де лідирують мої особисті переживання та "Злий", на якому Володя передає свої емоції, які його наповнюють, закінчуючи пісню вибухом і навіть певною мантрою. Щодо створення "Killadelphia", ми завжди мріяли про концептуальний альбом, який буде супроводжуватися відеокліпами, які можна буде подивитись, як серіал, де нова серія — це нова пісня, а також розказати про історію, яку написав Володя та ввести персонажів, які сидять в його голові. Тому ми вирішили погратись зі скитами між піснями та записати кліпи до кожної з них. До речі, кліп до історії вже в мережі. Щодо планів на майбутнє, то зараз ми зосереджені лише на музиці. Випускаючи цей реліз, ми вже маємо записані два фіти та деякі напрацювання на повнорозмірний альбом. Ми вже краще розуміємо, яку нішу можемо посісти на сучасній українській сцені. Завдяки стабільному складу і постійній роботі ми мали дуже насичене літо і, звичайно, поки малими кроками, але впевнено набираємо обертів. Також в планах далі виступати і збирати донати, щоб бути корисними", — розповіла учасниця гурту KILL! KILL! KILL! Ірина Романюта в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні KILL! KILL! KILL! видали сингл "Зв'язок".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.