Все одразу — аб'юз, пристрасть, біль, ніжність: Shmiska випустила сингл "Пластир"

Все одразу — аб'юз, пристрасть, біль, ніжність: Shmiska випустила сингл "Пластир"

Shmiska представила новий сингл "Пластир", який довго чекали її шанувальники. Пісня, що до релізу на стрімінгах стала вірусною у TikTok, є продовженням драматичної історії попередніх релізів і розповідає про складні емоційні стосунки, де пристрасть і біль переплітаються.

"Не люблю, коли про мене забувають, тому вирішила нагадати про себе шумним релізом. Це пісня про аб'юз, про пристрасть, про ніжність і біль — все одразу. Найскладніша моя робота на даний час", — поділилася Shmiska в ефірі Радіо Промінь.

Співачка також проанонсувала вихід свого майбутнього ЕР, пообіцявши нову концепцію та продовження музичних експериментів.

Фото: Пресслужба Shmiska 

"Не люблю, коли про мене забувають, тому вирішила нагадати про себе досить шумним релізом, який називається "Пластир". Він довго вірусився в ТікТоці, люди були незадоволені, що я затягую, але якби вони знали, чого це коштувало. Вісім годин звукозапису, декілька переробок, експериментації зі звучанням вокалу і вайбом в цілому. Я можу з гордістю сказати, що це була найскладніша моя робота на даний час. Так, вона схожа на "Запальничку" по звучанню, але сама розповідь ніби продовжує драматичну історію про почуття від мого зимового релізу під назвою "Нічого". Не буду тягнути — це пісня про аб'юз, про пристрасть, про біль, про ніжність і все одразу. Всі ці емоції створюють ідеальний портрет цього треку. Взагалі цікава сама структура пісні: якщо спочатку згадуються кращі часи, колишнє спокійне кохання, яке пізніше перетворюється на самотність, то в приспіві ми чітко бачимо різкий спалах емоцій, початок тих самих емоційних гойдалок, ніби любов і війна. А закінчується це все жорстокою помстою, бо жертва не витримує, зривається і спалє всі мости, які до цього сама і будувала. Найцікавіше питання пісні: а чи точно це жертва, чи ще з самого початку вона просто нею здавалась? Ну, це вже вирішувати вам. Перед тим, як я зникну з цього голосового повідомлення, повинна попередити про вихід мого ЕР з дуже цікавою концепцією. Цього разу вже точно. З вас тільки дочекатись і інколи зазирати в мій ТікТок", — розповіла Shmiska в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Shmiska випустила сингл "Місто".

Також читайте інтервʼю Shmiska: Коли перебуваєш за кордоном, чуєш не свою мову та бачиш не своїх людей, — з'являється відчуття паралельної реальності.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.