Страшний сон закінчиться: Після Дощу представив сингл "Пекло охолоне"

Страшний сон закінчиться: Після Дощу представив сингл "Пекло охолоне"

Після Дощу випустив нову пісню "Пекло охолоне". Сингл символізує бажання кінця війни та сподівання на те, що цей "страшний сон" нарешті завершиться.

"Останні 2,5 роки для України були суцільним пеклом, і всі ми хочемо, щоб рано чи пізно пекло охололо. Ця пісня зачіпає теми, які болять кожному українцеві" — поділився Після Дощу в ефірі Радіо Промінь.

Після релізу "Пекло охолоне", артист планує спільний трек зі співачкою Zelenooka та працює над новими синглами.

Фото: Пресслужба Після Дощу

"Пісня "Пекло охолоне" ілюструє настрій більшості з нас, особливо якщо казати про настрій тих людей, які знають тих, хто перебуває в зоні бойових дій і хто вже давно або нещодавно захищає нашу країну. Сенс цієї пісні дуже простий, але одночасно дуже складний, тому що в ньому описуються ті відчуття, які ми з вами всі мали за останні два з половиною роки і бажання того, щоб все це жахіття, весь цей страшний сон закінчився. Тому що останні 2,5 роки для України були суцільним пеклом, і всі ми хочемо, щоб рано чи пізно пекло охололо. Я вважаю, що більшість людей, які послухають цю пісню, не будуть до неї байдужими, тому що ця пісня зачіпає теми, які, я вважаю, що болять і сидять в кожному українцеві, як і в мені, звичайно, також. Я написав цю пісню після чергового якогось обстрілу, який був чи того ж Харкова, чи то України в цілому, але ця пісня, напевно, зараз буде завершувати оцей невеликий період пісень, пов'язаних з війною, який в мене був поспіль. Цим, напевно, я захотів на якийсь час закрити цю історію, тому що це дуже складна пісня, і я розумію, що слухати її також може бути складно, але мені здається, що про складні речі також треба співати і також треба робити пісні, тому що без цього ніяк. В майбутньому у нас має бути фіт із співачкою Zelenooka, і зараз я займаюся тим, щоб створити нові сингли, вони також, я думаю, що будуть цікавими, тому далі багато всього", — розповів Після Дощу Ян Савченко в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Після Дощу представив сингл "Давай".

Також читайте інтервʼю Ян Савченко (Після Дощу): Для мене важлива не кількість прослуховувань, а користь, яку моя пісня принесе людям.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція"та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.