Розставити все по своїх місцях: Учасник тріо Botashe Шершень випустив сольний сингл "Карма"

Розставити все по своїх місцях: Учасник тріо Botashe Шершень випустив сольний сингл "Карма"

Учасник тріо Botashe Шершень представив сольний сингл "Карма".

Новий трек, присвячений темі неминучої відповідальності за власні вчинки. За словами артиста, пісня адресована тим, хто вважає, що зло може залишитися безкарним.

"Карма розставляє все по своїх місцях, від неї не сховатися за триметровим парканом або під землею. Вона, як містичний месник, з'являється в найнеочікуваніший момент і змушує платити за все, що ти скоїв", — розповів Шершень в ефірі Радіо Промінь.

Одночасно з виходом пісні на платформах, був опублікований кліп, знятий режисером Віталієм Слодиницьким. У відео карма постає у вигляді тендітної дівчини, чий зовнішній спокій приховує здатність фатально змінити життя.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Шершня

"Трек "Карма" про те, що за всі наші вчинки по життю нам рано чи пізно доведеться відповісти, незалежно від того, чи ти є депутатом, котрий розкрадає держмайно, чи звичайним продавцем, що продає генератори за потрійною ціною, коли вони так необхідні людям. Вона адресована тим, хто думає, що можна безкарно чинити зло і збагачуватись за рахунок чужого нещастя. Карма розставляє все по своїх місцях, від неї не сховатися за триметровим парканом або під землею, вона, як містичний месник, з'являється в найнеочікуваніший момент і змушує платити за все, що ти скоїв. Вже за традицією разом з піснею вийшов кліп, який знімав мій друг Віталій Слодиницький. В цій відеороті мені захотілось представити карму у вигляді дівчини, за тендітністю якої можна не розгледіти здатність до фатального впливу на твоє життя. Карма приходить звідти, звідки ти її не очікуєш", — розповів Шершень в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні тріо Botashe представило сингл "Метаморфози".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.