Знаходити в собі впевненість: Stasya випустила мотивуючий трек "Упаду, піднімусь"

Знаходити в собі впевненість: Stasya випустила мотивуючий трек "Упаду, піднімусь"

Співачка Stasya випустила нову пісню "Упаду, піднімусь". Трек розповідає про перехід від складного періоду в житті до кращого, незважаючи на біль та втрати, що супроводжують цей шлях.

"Цей трек про впевненість, про силу, яку потрібно відкривати і знаходити в собі завжди, яким би тернистим і іноді важким не був наш шлях", — поділилася Stasya в ефірі Радіо Промінь.

Пісня продовжує серію композицій, у яких Stasya торкається тем моральних випробувань та емоційних переживань, близьких кожному. Артистка закликає слухачів поділитися своїми відгуками про трек на YouTube, адже підтримка важлива для неї особисто.

Фото: Пресслужба Stasya

"Сама назва пісні "Упаду, піднімусь" наштовхує на головну тему, яку я хотіла відкрити в цій композиції, а саме про перехід з одного такого не дуже приємного, не дуже вдалого етапу в житті, у інший — набагато кращий, приємніший та все ж через біль, труднощі, через втрату, через зневіру. Цей трек про впевненість, про силу, яку потрібно відкривати і знаходити в собі завжди, яким би тернистим і іноді важким не був би наш шлях. Дуже вірю, що ця пісня вам відгукнеться, адже всім нам потрібна підтримка в такий нелегкий, виснажливий, такий дуже важкий період в нашому житті, та все ж ми зможемо все — потрібно тільки вірити і робити кроки для цього. Останнім часом ви могли помітити, що я пишу про те, що близьке кожному — про моральний стан, про труднощі, але через які ми все ж таки стаємо сильнішими та впевненішими, які нас іноді хочуть зламати, але ми все ж таки не даємося та стаємо на ноги та рухаємося тільки вперед. Я пишу від душі про те, що відчуваю на даний момент, тому буду вам дуже вдячна, якщо ви все ж таки всі люди, яким подобається моя творчість, прийдуть та залишать коментар під піснею в TouTube — мені буде дуже-дуже приємно", — розповіла Stasya в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Stasya випустила композицію "Даруй тепло".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.