Усвідомлення дорослішання: ANNEI представила новинку "Валізи зі спогадами"

Усвідомлення дорослішання: ANNEI представила новинку "Валізи зі спогадами"

ANNEI презентувала нову пісню "Валізи зі спогадами". Перші рядки треку співачка написала два роки тому, у перші півроку повномасштабної війни, коли під час благодійного туру Європою, постійно носила із собою важку рожеву валізу, наповнену не лише речами, а й спогадами та емоціями.

"Найважче, що вожу із собою — це пам'ять", — згадує ANNEI в ефірі Радіо Промінь. "Я вклала в цю пісню нелегкі сенси, але огорнула їх в надію і приємну таку легку меланхолію".

Трек супроводжує відеокліп, для зйомок якого ANNEI провела понад сім годин у повітрі на спеціальному обладнанні. Співачка каже, що кліп візуально підсилює емоційне навантаження пісні, і радить переглянути його разом із прослуховуванням.

Наразі ANNEI працює над своїм новим EP альбомом, реліз якого запланований на листопад.

Фото: Пресслужба ANNEI

"Перші рядки для пісні "Валізи зі спогадами" я написала два роки тому, коли ми з командою Monatik їздили Європою з благодійними концертами. Я возила із собою рожеву валізу, що вміщала в себе буквально все моє життя і вона була достатньо важкою — понад 30 кг. Але це були перші півроку великої війни, тому внутрішній стан був набагато важчим за цю валізу. Я багато плакала в той період і думала про цю метафору, і тоді в голові народилася фраза: "Найважче, що вожу із собою — це пам'ять". З неї все і почалося. Я вклала в цю пісню нелегкі сенси, але огорнула їх в надію і приємну таку легку меланхолію. В ній і про цю рожеву валізу, і про мою ранню сивину, і про усвідомлення дорослішання. Хочу копнути вглиб ваших емоцій цією піснею, тому що певна, що ці сенси близькі багатьом. Також раджу подивитися кліп — ми проробили велику роботу, це була фізично найважча моя зйомка, я провела понад семи годин в повітрі на спеціальному обладнанні, але ці візуальні образи дуже гармонійно доповнюють і навіть підсилюють пісню, тому в парі вони працюють краще. Тим часом я вже працюю над ЕP альбомом і, якщо все буде добре, — дай Бог, планую випустити його в листопаді", — розповіла ANNEI в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні ANNEI презентувала пісню "Роздягни".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.