Мотиватор для дівчат: Kondurakiy презентувала сингл "Не чекаю"

Мотиватор для дівчат: Kondurakiy презентувала сингл "Не чекаю"

Співачка Kondurakiy випустила нову пісню "Не чекаю".  Трек розповідає про перехід від болісних спогадів до початку щасливого життя після розлучення.

"Ця пісня — це спогад про минуле та про початок щасливого майбутнього, вже без коханої людини, без якої, здавалось, майбутнього бути не може. Це мотиватор для дівчат, які пережили розлучення. Після темряви завжди приходить світло", — поділилася Kondurakiy в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба Kondurakiy

"Пісня "Не чекаю", яка є дуже важливою для мене, адже цю пісню я створювала самостійно, починаючи від слів та мелодій і закінчуючи великим внеском в аранжування. Ця пісня писалась у мене в два етапи: перший куплет — це про спогади, про почуття до колишнього я написала якраз у період розлучення з чоловіком, а іншу частину я написала через тривалий час, коли мої почуття почали згасати. Тому ця пісня — це спогад про минуле та про початок щасливого майбутнього, та вже без коханої людини, без якої, здавалось, майбутнього бути та й не може. Пісня — мотиватор для дівчат, котрі зіштовхувалися із розлученням, розставанням і увесь біль завжди минає, після темряви приходить світло. Також ми зняли лірик-відео на пісню "Не чекаю", який ви вже можете подивитись на моєму YouTube каналі. А щодо майбутніх релізів, то ми почали роботу над новою піснею, яку плануємо випустити вже наступного місяця, і це буде саме та пісня, яка допомогла мені пережити біль, зраду та народився другий куплет до пісні "Не чекаю". Якось так у мене все пов'язано", — розповіла Kondurakiy в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.