Звільнення від страхів: INGRET випустила сингл "Зорі"

Звільнення від страхів: INGRET випустила сингл "Зорі"

Українська співачка INGRET випустила нову пісню "Зорі", яка стала музичною подорожжю до пізнання себе та звільнення від внутрішніх страхів. 

"Ця композиція про пошук себе, відкриття власних крил, які є насправді у кожного. Пісня несе меседж підтримки та мотивації, як для себе, так і для інших", — розповіла INGRET в ефірі Радіо Промінь.

Пісня була створена у співпраці з саундпродюсером Дмитром Циганенком, а лірик-відео до "Зорі" було зняте майже спонтанно — за 4,5 хвилини під час підготовки до іншого кліпу.

Фото: Пресслужба INGRET

"Пісня "Зорі" — це красива музична подорож про пошук себе, звільнення від страхів і відкриття власних крил, які є насправді у кожного. У цій композиції звучить меседж підтримки та мотивації, як для себе в першу чергу, так і для інших. Сьогодні нам конче необхідно мати внутрішню опору, бо коли ми її відчуваємо, ми можемо допомогти не тільки собі, а й оточуючим. Ця пісня була створена у співпраці з Дмитром Циганенком — це фронтмен колишнього гурту The Elephants і нинішній мій саундпродюсер. І коли Діма награв мелодію на гітарі, написав перші рядки пісні, мені дуже сподобалось і я підхопила, і буквально на одному диханні за пів години ми створили пісню. Є дуже цікава історія, яка пов'язана теж з цією піснею. Нещодавно ми знімали кліп на мою наступну пісню — невеличкий спойлер. І коли ми завершили уже зйомки, я попросила свого режисера Богдану Рибку зняти мені маленький рілс, щоб виставити у соціальній мережі для пісні "Зорі". І коли ми почали знімати, виставили кадр, ми просто подивились, що це неймовірно красиво і ми вирішили зняти ціле лірик відео. Воно було знято за 4,5 хвилини – це півтора дубля, тобто абсолютно все так, знаєте, щиро, відверто, на хвилі. Щоб ви розуміли, ні режисер, ні оператор ніколи не чули цю пісню, але в нас стався настільки такий меч, що буквально за півтора дубля ми зняли лірик відео", — розповіла INGRET в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у березні Ingret видала сингл "Щось загорілось".

Також читайте інтервʼю INGRET: Я не картаю себе й не згадую, що щось робила неправильно, я знаю, куди мені треба рухатися.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.