Саундтрек осінньої меланхолії: Zbaraski випустив пісню "Дощ"

Саундтрек осінньої меланхолії: Zbaraski випустив пісню "Дощ"

Zbaraski презентував свій новий сингл «Дощ», натхненням якого стали події його життя восени 2020 року. Пісня розповідає про завершення романтичних стосунків і важливі уроки, які залишаються після.

"Пісня "Дощ" про те, що все проходить: дощ, пори року, стосунки, молодість, але залишається щось приємне і залишаються уроки, які ми отримали від даних ситуацій", — поділився Zbaraski в ефірі Радіо Промінь.

Реліз відбувся восени, адже саме ця пора року найкраще передає атмосферу пісні, яку виконавець радить слухати, коли хочеться відчути меланхолію і роздуми.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Nathan Daisy 

"Історія створення пісні "Дощ" починається у 2020 році восени, коли в мене закінчилися романтичні стосунки. І вони закінчилися не так, як я хотів і не в той час, як я собі уявляв. І ця пісня про те, що все проходить: дощ, пори року, стосунки, молодість, але залишається щось приємне і залишаються уроки, які ми отримали від даних ситуацій. Тому я дуже радий, що я нарешті можу поділитися цією піснею і саме восени, бо вона передає дуже такий сумбурний настрій. Коли вам хочеться посумувати, ви вмикаєте цю пісню і сумуєте собі для здоров'я",  — розповів Zbaraski в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні Zbaraski презентував сингл "Lapky 1".

Також читайте інтервʼю Zbaraski: "Написання альбому — не механічний процес, а процес розвитку".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.