Контрасти емоцій: Тріо Botashe представило новинку "Скло"

Контрасти емоцій: Тріо Botashe представило новинку "Скло"

Львівське тріо Botashe презентувало нову пісню "Скло", а також відеокліп, знятий режисером Віталієм Слодиницьким. У кліпі, крім естетичних кадрів, присутній сюжет, який підсилює емоційну глибину треку, який розповідає про різні способи переживання почуттів.

"Пісня про взаємини героїв, де один відчуває бурю емоцій, інший — тихо згорає в середині. Їхні переживання присвячені героїні, яка ховає свої справжні емоції за холодним поглядом, подібним до скла", — розповів Тася Тарас Дідух в ефірі Радіо Промінь.

Синергія осінньої меланхолії та емоційної напруги в пісні створює особливу атмосферу, яка відображається і в кліпі.

Фото: Пресслужба Botashe 

"Наша нова пісня "Скло" вийшла разом із відеороботою, яку вже традиційно відзняв нам наш хороший друг, він же талановитий режисер та оператор Віталій Слодиницький. Цього разу, окрім синхронів та красивих локацій, ми вклали в кліп сюжетну історію, яка, на нашу думку, чудово доповнить та передасть глядачу настрій пісні. Щодо, власне, її настрою, то він тут, без перебільшення, осінньо-ліричний. Сам трек про взаємини ліричних героїв, кожен із яких по-своєму переживає почуття. До прикладу, де один відчуває бурю емоцій, інший повільно згорає всередині. Попри відмінності у їхніх переживаннях у кожного вони присвячені ліричній героїні, яка ховає свої справжні емоції за холодним поглядом, подібним до скла. Ну що ж, друзі, приємного усім прослуховування та перегляду відеороботи", — розповів учасник тріо Botashe Тася Тарас Дідух в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні тріо Botashe представило сингл "Метаморфози".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.