"Всі імена вигадані": Міша Правильний видав новий альбом

"Всі імена вигадані": Міша Правильний видав новий альбом

Репер Міша Правильний представив новий альбом «Всі імена вигадані», в якому кожен трек — це окрема міні-історія з власними персонажами. В альбомі представлені колаборації з відомими українськими виконавцями, серед яких Володимир Дантес, Апекс та гурт NAZVA.

"Зазвичай, пісні в мене сумні — ну тут теж вони не дуже веселі, давайте будемо чесними. Але в кожному треці в кінці альбому я мав намір закласти хоч якусь надію, якої нам сьогодні, можливо, іноді не вистачає",  — розповів Міша Правильний в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Міші Правильного 

"Сьогодні я хотів би розповісти вам про мій новий альбом "Всі імена вигадані". А взагалі-то реп сторітелінг — це як окремий піджанр, коли MC розповідає щось, якусь мініновелу з сюжетом на біт в дуже короткій формі. Я взагалі люблю малу форму і в музиці подібну, і в літературі, тому, нарешті, дійшов до того, щоб зробити такий альбом. Мені здається, що вийшло, хоч цей жанр або піджанр є складним. А чому "Всі імена вигадані"? Тому що кожен трек розповідає про героя, в якого є ім'я: десь він вигаданий, десь це збиральний образ, десь це конкретна людина мається на увазі, але там є ім'я, наприклад, Джесіка чекає Стіва чи Честер, чи Боббі конгресмен чи Райян Гослінг. Це альбом про сьогодення, як і, в принципі, більшість моїх пісень про те, що ми переживаємо, чим іноді запалюється кожен з нас, що кожного з нас турбує. Але, якщо, зазвичай, пісні в мене сумні — ну тут теж вони не дуже веселі, давайте будемо чесними. Але в кожному треці в кінці альбому я мав намір закласти хоч якусь надію, якої нам сьогодні, можливо, іноді не вистачає. Але, не дивлячись на всі мінорні моменти текстові в цьому альбомі хочеться сказати, що так чи інакше все буде добре і треба в це вірити — принаймні я в це вірю і передаю це в своїх піснях. Дуже багато фітів на цьому релізі: є Володимир Дантес у двох піснях, є Апекс — моя надія на андеграунд реп, дуже люблю цього МС, як виконавця. Неймовірний трек з гуртом NAZVA, де вони відповідали і за музичний продакшн. Також є трек з частиною гурту БРДК — кияни знають, що це був за гурт, наскільки він для нас є важливим. І неймовірно тендітний трек з солісткою 0%Mercury. Пісні різні, різні сенси в них, хотілося б, щоб при прослуховуванні ви відчували себе, ніби прочитали якусь збірку антологію із літературних новел, і, можливо, заспокоїлись і зрозуміли, що ви не самі і хтось думає про сьогодення так само як і ви",  — розповів Міша Правильний в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні Міша Правильний та Volodymyr Dantes спільно видали трек "Честер".

Також читайте інтервʼю Міша Правильний: Якщо хтось вважає себе "лікарем" через музику, то, можливо, з музикою йому треба закінчувати.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.