Хочеться обіймати до удушення: badactress випустила сингл "Голод"

Хочеться обіймати до удушення: badactress випустила сингл "Голод"

badactress випустила сингл "Голод", концептуально пов'язаний з її попереднім альбомом "Легкий спосіб кинути хлопця". Пісня розповідає про емоції, які виникають після розриву — сильну потребу у фізичному контакті, коли нові стосунки ще не на часі, але самотність стає нестерпною.

"Коли ти впродовж доволі довгого часу звик, що у тебе є стабільна людина, яка може надати тобі тактильну підтримку та інші фізичні прояви любові, тобто обійми, поцілунки тощо, після розлучення настає час, коли саме цього і не вистачає", — поділилася badactress в інтерв'ю на Радіо Промінь.

Також артистка готується до свого першого сольного концерту, що відбудеться у Києві 15 грудня та планує нові релізи до кінця року.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь 

"Пісня "Голод" концептуально пов'язана з моїм минулим повноформатним альбомом під назвою "Легкий спосіб кинути хлопця". В альбомі я описала всі стадії стосунків від закоханості до розлучення, але не розповіла про ті стадії, які можуть чекати на вас після розлучення. Коли ти впродовж доволі довгого часу звик, що у тебе є стабільна людина, яка може надати тобі тактильну підтримку та інші фізичні прояви любові, тобто обійми, поцілунки тощо, після розлучення настає час, коли саме цього і не вистачає. Для нових стосунків ще рано, глибокого зв'язку не надто з кимось хочеться, але є несамовите бажання тактильної взаємодії, хочеться обіймати до удушення, триматися за руки, гладити шкіру і навіть кусати. І це все схоже навіть на якусь наркотичну ломку. Саме ці почуття я постаралася вкласти в цю пісню. Взагалі по музиці і не тільки цей рік обіцяє бути дуже продуктивним з моєї сторони, хоч можна сказати, що він вже закінчується. Наприклад, 15 грудня у мене відбудеться мій перший сольний концерт і до нього вийде, як мінімум, ще дві пісні на абсолютно різні тематики. Тож чекайте на нову музику, приходьте на концерт",  — розповіла badactress в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у липні badactress видала альбом "Легкий спосіб кинути хлопця".

Також читайте інтервʼю badactress: Я дуже схильна втілювати власний досвід у пісні — для мене це певна сублімація.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.