Не загубитися у мегаполісі: Sichneva презентувала трек "Столиця"

Не загубитися у мегаполісі: Sichneva презентувала трек "Столиця"

Sichneva випустила новий сингл під назвою "Столиця", що розповідає про вплив великого міста на людські почуття, життя та стосунки. Головний меседж пісні  — не втратити себе в гонитві за успіхом у мегаполісі.

"Нерідко велике місто з'їдає всі людські почуття і міняє їх на гонитву за успіхом і виживанням. Настільки змінює, що часом ми забуваємо про себе, про рідних, про друзів",  — розповіла Sichneva в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Sichneva 

"Не всі пісні, що звучать наче як про любов, насправді тільки про любов. "Столиця" — один із прикладів. Нерідко велике місто з'їдає всі людські почуття і міняє їх на гонитву за успіхом і виживанням. Настільки змінює, що часом ми забуваємо про себе, про рідних, про друзів. Дуже хотілося зробити трек універсальним. І мені це вдалося, бо я вже отримала безліч повідомлень із різними історіями про столицю чи просто про велике місто, про етап тяжкого переїзду з малого містечка і динамічний ритм, до якого людина не звикла і за яким часто не встигає. Були історії і про невдале кохання — куди ж без цього — таке невдале, про яке постійно нагадує місто. Та й навіть про дружбу було, яка буквально ламається під вагою робочих столичних клопотів. Взагалі трек лежав у столі два роки, я постійно виступала з ним, але в той же час билася в усі двері, щоб записати його, щоб якось пересунути його на новий етап розвитку, але мені постійно відмовляли. Проте я не зупинила пошуки своїх людей і все ж розгледіли якийсь потенціал і погодились попрацювати над звучанням неймовірно круті музиканти, саундпродюсери. Я вже сміливо можу назвати їх своїми друзями: це Tonymo, Захар Григорчук із гурту U2U, Дмитро Іваней і Олексій Пономарчук. Це хлопці, з якими ми працюємо досі, і, в принципі, завдяки їм з'явилась не тільки "Столиця", але й Sichneva почала своє існування. Як почала, так і продовжую. В холодні пори року в мені найбільше творчої наснаги, найбільше продуктивності, тож ми активно працюємо над синглами, навіть над фітами, які ви дуже скоро почуєте. А як складемо всі ті пісні в альбом, то взагалі буде цукерка. Але про це, сподіваюсь, поговоримо в січні. В принципі, поки вік і не дуже закріплені думки про Sichneva дають мені експериментувати, я не зупинюсь на одному стилі і ви почуєте максимальну кількість різних пісень. І, сподіваюсь, вам сподобається",  — розповіла Sichneva в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.