Не зважайте на думку інших людей: Gezweirdo випустила пісню "До ранку"

Не зважайте на думку інших людей: Gezweirdo випустила пісню "До ранку"

Gezweirdo випустила новий сингл "До ранку". Пісня написана після початку повномасштабного вторгнення, але випущена лише зараз, коли виконавиця змогла осмислити складні переживання та прийняти минулий досвід.

"Я випустила її в момент, коли змогла бути вдячною за період свого життя, за минулі стосунки, які дуже мене надламали, за людину, яка була в моєму житті. І, насправді, я дуже загубилася в цьому житті",  — поділилася Gezweirdo в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба Gezweirdo

"Сьогодні я хочу презентувати нову пісню "До ранку". Вона особлива, вона про новий початок, і сподіваюсь, що для вас вона стане такою ж символічною та важливою, як і для мене. Цю пісню я написала найпершою після повномасштабного вторгнення, після дуже довго періоду не писання пісень взагалі. Але випустила я її крайньою і цьому є пояснення. Я випустила її в момент, коли змогла бути вдячною за період свого життя, за минулі стосунки, які дуже мене надламали, за людину, яка була в моєму житті. І, насправді, я дуже загубилася в цьому житті. Але музика — це дійсно те, що мене завжди рятує, рятує інших людей, і це "рятує" вдвічі більше. І ця пісня про те, аби не боятися, взагалі не боятися себе, не боятися світу, якихось нових подій, бути відкритим, любити, бути вдячним і взагалі просто бути щасливим, що є цей маленький момент, з якого складається життя. І насправді не боятися дуже допомагає таке бачення світу, коли ти розумієш, що життя одне, і зараз є тільки момент. І цей момент найсильніший, який може бути, бо від нього залежить дійсно наступний крок, від нього залежить завтра, від нього залежить все, що тебе оточує. Я сподіваюсь, що ця пісня зможе надихнути людей будь-якого віку, хто в якийсь момент сумнівається в собі, сумнівається робити чи не робити, пробувати чи не пробувати. Ідіть у свій страх, любіть, не зважайте на думку інших людей, бо вона ніколи не буває справжньою, бо насправді справжні, знаєте, тільки ви. І ви тільки можете це відчувати. Ця пісня про це. І хочу анонсувати швиденько, що скоро в мене виходить колаборація із класним артистом Shepil, буде неймовірно сильний класний трек",  — розповіла Gezweirdo в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.